KDO SMO?

Ekipa HR Life je ekipa visoko kvalificiranih in motiviranih kadrovskih in pravnih strokovnjakov, ki so svoje strokovno znanje in izkušnje pridobili kot vodje oz. direktorji kadrovskih, splošnih in pravnih služb v ameriških, nemških in francoskih korporacijah ter velikih slovenskih podjetjih.

Zelo dobro poznamo operativno procese in izzive kadrovskih in pravnih služb v proizvodnih in storitvenih podjetjih in znamo prisluhniti vsem nivojem sogovornikov. Govorimo s podatki, smo zelo konkretni, hitro odzivni in prilagodljivi.

KAJ POČNEMO?

Skupaj z mrežo naših preverjenih poslovnih partnerjev lahko kot vaša kontaktna točka poskrbimo za vse vaše potrebe na kadrovskem, pravnem in splošnem področju.

Ves čas skrbimo za prenos najboljših praks med podjetji, s katerimi sodelujemo ter med našimi strankami vzpostavljamo mostove, ki odpirajo možnosti za medsebojno poslovno sodelovanje.

ZAKAJ?

HR Life smo ustanovili z namenom, da svojim strankam zagotovimo visokokakovostne best practice kadrovske rešitve po meri njihovih podjetij in skladno z željami strank. Odlikuje nas visoka stopnja odzivnosti, prilagodljivosti (agilnosti) in razumevanje, da lahko zavzeta in motivirana kadrovska ekipa, ki ima na voljo prava orodja in se ukvarja s ključnimi problemi in projekti z dodano vrednostjo, bistveno vpliva na dobro poslovanje podjetja.

PODROČJA DELOVANJA

hr-life-icon

PRENOVA PLAČNEGA MODELA

hr-life-icon

OCENJEVALNI CENTER

hr-life-icon

LETNO OCENJEVANJE USPEŠNOSTI

hr-life-icon

PROMOCIJA ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU

hr-life-icon

PRENOVA SISTEMIZACIJE DELOVNIH MEST

hr-life-icon

UVEDBA LEAN KULTURE

hr-life-icon

DIGITALIZACIJA

hr-life-icon

BLAGOVNA ZNAMKA DELODAJALCA

ZAKAJ IZBRATI HR LIFE?

Zavedamo se, da je večina kadrovskih služb v podjetjih prezaposlenih z administracijo in drugim delom, ki ne prinaša dodane vrednosti ali pa z »gašenjem požarov« na svojem področju dela. Sodelavci si enostavno ne morejo vzeti časa, da bi optimizirali lastne procese in sisteme ter svojo energijo usmerili v strateški HR in razvoj orodij za dvig kadrovske funkcije na nivo strateškega partnerja v podjetju.

HR Life poskrbi za visokokvalitetno pomoč in podporo sodelavcem na kadrovskem, pravnem in splošnem področju, ter jim nudi usmeritve in orodja za dosego zastavljenih ciljev.

Svoje storitve opravljamo v slovenskem in angleškem jeziku. Nudimo vam storitve najvišje kakovosti, po konkurenčnih cenah.

PARTNERJI

Rekruter
SinhroCenter
Detekta
Egoforma